Gruppträning

Aktuella grupper vår/sommar 22

SBR ute

Första utepasset för SBR-grupperna blir torsdagen den 5 maj. Vi siktar på två grupper kl 9.00-9.40 och kl 9.50-10.30. Vid behov slår vi ihop grupperna. Första måndagspasset är 9 maj. Vi hinner med 5 torsdagspass och 6 måndagar. Uppehåll för Kristi himmelsfärd och Nationaldagen och sista torsdagen är 9 juni och sista måndagen 20 juni. Ta med egen matta om du kan tänka dig göra övningar på marken, annars kan gåstavar vara ett bra stöd. Extra bra pris för dig som är med alla 11 gånger 500 kr. Annars 300 kr för måndagarna och 250 kr för torsdagarna. Klippkort (520 kr för 8 ggr) passar dig som inte vet om du kan /vill vara med alla gånger alternativt 75 kr per gång.

Helkropp ute

Helkroppsträningen börjar ute måndagen den 9 maj och kör sen till och med den 20 juni med uppehåll för nationaldagen. Det blir 6 gånger för 300 kr. Alternativen är klippkort eller engångsträning för 75 kr. Vi börjar i Unos park och kör kl 18.00-18.45. Ta med egen matta för övningar på marken. Handskar kan vara bra speciellt om det är fuktigt.

Om mina grupper

I mina grupper tränar man utifrån sin egen förmåga även när vi tränar i grupp och jag erbjuder därför alltid möjlighet att anpassa övningarna vid behov, både till lättare och svårare nivå. Om övningen är för svår försöker vi hitta ett lättare alternativ och är det för lätt kan man öka belastningen, svårighetsgraden eller intensiteten. Det är också viktigt med en avslappnad, positiv stämning där man gör sitt bästa och kämpar och skrattar tillsammans.

Styrkeövningar är i fokus och vi jobbar mycket i cirkelform. Musik har vi i bakgrunden, men träningen styr inte efter takt och rytm. Däremot fokuserar vi på att utföra övningarna med bra teknik för att få ett effektivt resultat utan skadeproblem.

Nivå

Jag försöker anpassa nivån på passen till de deltagare som anmält sig, men för varje pass anges en ungefärlig nivå.

Lätt: Passar nybörjare och dig som inte vill ha så högt tempo. Om du har skador eller svårt att göra övningar på matta så prata med mig innan du anmäler dig.
Medel: För dig som är skadefri och har viss träningsvana av något slag.
Hög: För dig som är träningsvan, skadefri och vill ha lite extra utmaning.

Anmälan

Du anmäler dig till lediga platser på ttraning@strandberg4.se eller ring eller skicka sms till 070-75 300 37 om du vill vara med. Vi kör normalt 8 gånger per kurs, med två omgångar på våren och två på hösten. De som deltagit i kursen omgången innan har förtur till kommande omgång, dock inte över sommaruppehållet. Normalt anmäler man sig till en hel omgång i taget, men finns det lediga platser kan man hoppa in på enstaka pass.

Pris

Se resp. grupp. för pris på hela gruppen.
Klippkort för 8 ggr kostar 520 kr.
Engångsträning kostar 75 kr.