Gruppträning

Aktuella grupper

Helkroppsträning HT 20

Helkroppsträningen flyttar inomhus i Skyttepaviljongen från vecka 42, d.v.s. med start den 12 oktober. Det blir 10 ggr fram till jul med avslutning 14 dec. Denna grupp är inte för dig som tillhör någon riskgrupp för Covid-19-viruset, men vi är ändå noga med att inte komma vid misstänkt sjukdom, hålla avstånd och hålla händerna rena.

Maxantalet är 12 deltagare och du som inte varit med tidigare under terminen bör föranmäla dig till mig på ttraning@strandberg4.se eller 070-75 300 37.

Kostnaden är 500 kr för alla 10 gångerna, 75 kr per gång eller 440 kr för ett 8-gångers klippkort. Är du inte med från början reduceras priset på 500 kr beroende på när du börjar.

Ta gärna med egen matta.

För dig som vill träna i egen takt i ett mindre sammanhang blir det även en Öppen träning på onsdagar kl 17.30-18.30 i Skyttepaviljongen. Läs mer på Öppen träning.

SBR HT20

Vecka 42 startar del 2 av höstterminens träning. Jag erbjuder då en SBR-grupp som fortsätter utomhus på Tjustvallen med möjlighet att vara under tak på dansbanan på måndagar kl 10.00-10.30. För er som vill träna inomhus finns det tre SBR-grupper måndag kl 9.00-9.30 (fullt), samt torsdag kl 9.00-9.30 (fullt) och 9.45-10.15.

Samtliga grupper, ute och inne, har max 8 platser och är 30 min långa. Vi hjälps åt att hålla avstånd och hålla händerna rena. Föranmälan är obligatorisk, så hör av dig snarast om du vill vara med via e-post till ttraning@strandberg4.se, via sms eller ring till 070-75 300 37. Kostnaden är 75 kr per gång, 400 kr för 8 gånger eller 8-ggr klippkort för 440 kr. Måndagsgrupperna startar 12 oktober och torsdagsgrupperna 15 oktober. Måndagsgrupperna slutar 30 nov, men torsdagsgrupperna har uppehåll 5 nov, så de slutar först 10 dec. Du kan läsa mer i PDF:erna nedan:

Du som vill ha pass att köra på egen hand kan kontakta mig för att få ett individuellt anpassat pass eller tillgång till vårens distanspass här nedan.

SBR-pass på distans VT 20

Distanspassen har flyttat till en egen sida. Klicka på rubriken ovan.

Om mina grupper

I mina grupper tränar man utifrån sin egen förmåga även när vi tränar i grupp och jag erbjuder därför alltid möjlighet att anpassa övningarna vid behov, både till lättare och svårare nivå. Om övningen är för svår försöker vi hitta ett lättare alternativ och är det för lätt kan man öka belastningen, svårighetsgraden eller intensiteten. Det är också viktigt med en avslappnad, positiv stämning där man gör sitt bästa och kämpar och skrattar tillsammans.

Styrkeövningar är i fokus och vi jobbar mycket i cirkelform. Musik har vi i bakgrunden, men träningen styr inte efter takt och rytm. Däremot fokuserar vi på att utföra övningarna med bra teknik för att få ett effektivt resultat utan skadeproblem.

Nivå

Jag försöker anpassa nivån på passen till de deltagare som anmält sig, men för varje pass anges en ungefärlig nivå.

Lätt: Passar nybörjare och dig som inte vill ha så högt tempo. Om du har skador eller svårt att göra övningar på matta så prata med mig innan du anmäler dig.
Medel: För dig som är skadefri och har viss träningsvana av något slag.
Hög: För dig som är träningsvan, skadefri och vill ha lite extra utmaning.

Anmälan

Du anmäler dig till lediga platser på ttraning@strandberg4.se eller ring eller skicka sms till 070-75 300 37 om du vill vara med. Vi kör normalt 8 gånger per kurs, med två omgångar på våren och två på hösten. De som deltagit i kursen omgången innan har förtur till kommande omgång, dock inte över sommaruppehållet. Normalt anmäler man sig till en hel omgång i taget, men finns det lediga platser kan man hoppa in på enstaka pass.

Pris

400 kr för 8 gånger, varav 75 kr är anmälningsavgift. Om du har 8 ggr-kort (440 kr) för Toves Träning kan du använda det, med 1 klipp per gång, men anmälningsavgift på 75 kr tillkommer då. Drop-in plats kostar 75 kr/gång om det finns platser över.