Öppen träning

Om Öppen träning

Öppen träning kan du komma och köra ditt eget träningsprogram eller ett som jag har förberett och här finns stora möjligheter att anpassa upplägget till individen och att träna i sin egen takt. Passar perfekt för dig som vill ha ett extra pass,  har en skada att ta hänsyn till eller behöver komma igång och vill ta det lite försiktigt, eller bara vill köra ett eget program, men med tillgång till personlig tränare som hjälper till och anpassar träningen vid behov. 

Aktuellt

Öppen träning och rörlighet är slut för säsongen.

Vi har kört på onsdagar i Skyttepaviljongen. Du kommer och går när du vill mellan 17.15 och 18.00 och tränar i din egen takt. Vi startar träningssäsongen för 2024 den 17 januari och avslutar den 24 april. Välj om du vill göra ett eget träningsupplägg eller få hjälp av mig. Du har tillgång till min utrustning med hantlar, kettlebells, skivstänger, ringar, balansredskap, gummiband av olika slag, balansbollar m.m. Kostnaden är 75 kr per gång, 480 kr för 8 gånger i följd eller så använder du 8-ggr klippkort för 560 kr. Ingen anmälan behövs. Kom de gånger du kan och vill.

Kl 18.00 går vi över till ett gemensamt gruppass med Rörlighet kl 18.00-18.30. Har du varit med på Öppen träning så ingår rörlighetspasset, men du kan också välja att bara vara med på ett av passen. På Rörlighetspasset tränar vi dynamisk och statisk rörlighet för muskler som ofta blir stela till lugn och skön musik. Både stående, sittande och liggande övningar förekommer. Matta finns att låna men ta gärna med egen om du vill. En liten kudde att sitta på eller lägga under huvudet tar du med om du vill. Ingen anmälan behövs. Kom när du kan och vill.

Frågor

Ring eller sms:a Tove på 070-75 300 37