Vi erbjuder

Vi erbjuder styrketräning med maskiner och fria vikter, konditionsträning, personlig träning och rådgivning, samt solarium i en trevlig atmosfär för folk i alla åldrar.

Vi har styrketräningsmaskiner för hela kroppen och fria vikter med hantlar och skivstänger i många varianter. Dessutom har vi ett mindre område för funktionell träning med balansbollar, mattor, medicinbollar m.m..

För konditionsträningen har vi löpband, cyklar, crosstrainer, trappmaskin och roddmaskin. Vi ger ett fritt prova-på pass med gratis introduktion med instruktör för alla nya kunder.

Du får då hjälp att komma igång med ett grundprogram med träning för hela kroppen. Vill du ha ett mer personligt anpassat program kan du boka en personlig träning med någon av våra instruktörer som anpassar till dina önskemål och behov. Fråga gärna så berättar vi mer!

Du som är under 15 år ska ha ett personligt anpassat program och målsmans tillstånd att träna hos oss. Har du fått Fysisk aktivitet utskriven på recept får du en fri personlig introduktion anpassad till just dina behov, om du bokar tid och talar om att du har ett FaR-recept.

Vi erbjuder gruppass för mindre grupper när vi har ledare och tillräckligt med deltagare. Tala gärna om vad du skulle vilja ha för gruppass ! Vi har omklädningsrum med dusch och säljer återhämtningsdrycker och kosttillskott m.m..

Välkommen på ett besök för att se hur vi har det.

Lämna ett svar