Öppen träning och Rörlighet fortsätter!

Den Öppna träningen och Rörlighetspasset på onsdagskvällar fortsätter ytterligare åtta veckor t.o.m. 10 maj. Kl 17.00-18.00 tränar du individuellt med det just du behöver jobba på eller tycker är kul, och kommer och går som du vill. Kl 18.00-18.30 kör vi ett gruppass tillsammans med rörlighetsträning till lugn och skön musik. Varva ner och sträck ut dina muskler. Allt eller den del du vill vara med på för 65 kr per gång. Paketpris för dig som vill betala för flera gånger på en gång. Läs mer på sidan för Öppen träning.

Ny omgång!

Vecka 11 startar en ny omgång både av SBR-grupperna och Helkroppsträningen. Det blir 8 veckor till med inomhusträning innan vi flyttar ut. Ingen träning annandag påsk, som är 10 april, och inte 1 maj. Det går bra att hänga på nu även för dig som inte varit med innan. Hör av dig till mig på 070-75 300 37.

Vårens grupper igång även under sportlovet!

Gruppassen kör som vanligt under nästa vecka, som är sportlovsveckan, med undantag av den Öppna träningen och Rörligheten på onsdagskvällen som tar paus en vecka. Det finns lediga platser i nästan alla grupper, så du som inte varit med innan kan höra av dig om du vill hänga på. Vi har tre veckor kvar på den här omgången och sen kör vi ytterligare en omgång inomhus.

Vårterminens starttider

Terminen går mot sitt slut. Helkroppsträningen håller på t.o.m. måndagen den 19 december. Av SBR återstår två torsdagar, den 8 resp. 15 dec. Den sistnämnda gången kör vi dock endast gruppen kl 10. Öppen träning och Rörlighet är avslutad.

Vårens träning startar vecka 3, d.v.s. den 16 januari för Helkroppsträningen och SBR måndagar, 18 januari för Öppen träning och Rörlighet samt 19 januari för SBR torsdagar. Vi börjar med 8 veckor med samma grupper och tider som nu i höst. Ni som inte varit med nu i höst kan nu anmäla er till mig på 070-75 300 37, gärna med sms.

Ingen Öppen träning eller Rörlighet vecka 44!

Under höstlovet, vecka 44, tar Öppen träning och Rörlighet paus, men återkommer med ytterligare fyra tillfällen i november. Sista gången för säsongen är den 30 nov.

SBR-grupperna startar en ny omgång vecka 46, den 14 rep. 17 nov. Det blir en fyra gångersomgång med samma grupper och tider som nu. Ett bra tillfälle att testa för dig som inte har varit med innan. Hör av dig på 070-75 300 37 om du vill vara med!

Öppen träning med Rörlighet

Öppen träning har inte varit igång sen innan pandemin, men från den 5 oktober kör vi på onsdagskvällar i Skyttepaviljongen! Du kommer och går som du vill mellan kl 17.00 och 18.00 och kör efter eget huvud eller med min hjälp och med min utrustning, det som just du behöver träna . Kl 18.00 till 18.30 kör vi ett gruppass med Rörlighet för att mjuka upp muskler som ofta blir stela till lugn och skön musik. Kostnaden är 65 kr per gång eller 400 kr för all 8 tillfällena oavsett om du är med på både Öppen träning och Rörlighet eller bara en av dem. Läs mer på sidorna för Öppen träning respektive Gruppträning.

SBR träning inomhus HT22

SBR-träningen flyttar inomhus i Skyttepaviljongen med start den 19 resp. 22 sep. Det blir två grupper både måndag och torsdag kl 9.10-9.50 och 10.00-10.40. Andra gruppen är lite mer anpassad till dig som inte kan göra övningar på golvet, men funkar även för er andra. Kostnaden för de 8 veckorna är 800 kr för dig som tränar både måndag och torsdag och 400 kr för dig som tränar en av dagarna. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig till mig på sms eller telefon till 070-7530037 eller e-post ttraning@strandberg4.se. Helkroppsträningen startar inomhus den 3 oktober. Läs mer på Gruppträningssidan!

Måndagen den 8 augusti startar träningen igen!

Både Helkroppsträningen och SBR-grupperna startar igen måndagen den 8 augusti. Vi kör samma grupper och tider som vi avslutade vårsäsongen med, men det finns platser lediga för dig som vill hänga på nu. Läs mer om grupperna på Gruppträningssidan. Vi börjar utomhus och siktar på att flytta in under september månad.