Dags att flytta inomhus!

Hösten är här och det är dags att flytta in träningsgrupperna i Skyttepaviljongen. SBR-grupperna startar ny omgång inomhus den 4 resp. 7 okt. Det är två grupper både måndagar och torsdagar kl 9.10-9.50 och kl 10.00-10.40. Måndagsgruppen kl 9.10 är full, men i de andra finns det lediga platser. Helkroppsgruppen flyttar in veckan efter, den 11 okt, och kör måndagar kl 18-19 och även där finns några lediga platser för nya deltagare. Det är max 12 deltagare per grupp. Läs mer på Gruppträningssidan.

Öppen träning SBR-special

Under september kör vi en specialgrupp Öppen träning för de som vill komma igång med SBR-träningen inomhus medan de ordinarie grupperna avslutar sin träning utomhus. Det blir i Skyttepaviljongen på onsdagar kl 9.10-9.50 den 8, 15, 22 och 29 sep. Läs mer under Öppen träning och anmäl till mig på 070-75 300 37 om du vill vara med !

Träningen är igång!

Nu är grupperna igång och vi fortsätter utomhus under augusti och september. Helkroppsgruppen på måndagskvällar kl 18 har plats för ett par deltagare till om det är fler som vill komma igång med grundläggande träning för hela kroppen.

SBR-grupperna har platser kvar på måndagar kl 9.45-10.15 samt i båda grupperna på torsdagar kl 9.00-9.30 samt 9.45-10.15.

Det går bra att hänga på grupperna nu. Ta chansen att träna tillsammans med andra, men utomhus och med avstånd. Priset reduceras om du börjar senare, alternativt kan du betala per gång.

Läs mer på Gruppträningssidan.

Höstens träning närmar sig!

Höstterminens träning är på gång! Efter en lyckad smygpremiär i juni håller vi tummarna för att vi ska kunna köra utan avbrott i höst. Vi utökar antalet i grupperna till max 12 personer och börjar utan redskap, men hoppas kunna plocka in redskap efterhand. Helkroppsträningen startar måndagen den 2 augusti och kommer att köra 10 gånger utomhus på lite olika ställe som meddelas till anmälda deltagare. SBR-grupperna siktar på att köra både måndagar och torsdagar och startar den 9 resp. 12 aug. och kör 8 ggr utomhus till att börja med, i Unos park om inget annat meddelas.

Läs mer om grupperna på Gruppträningssidan och anmäl dig sen lättast via sms till mig på 070-75 300 37. Jag återkommer längre fram angående Öppen träning och Personlig träning. Hör gärna av dig om du är intresserad av dessa verksamheter.

Smygstart för träningssugna!

Nu hoppas jag att vi kan komma igång med lite gruppträning igen! Vi börjar ute i Unos park med små grupper, max 8 personer, och utan redskap förutom en matta som ni tar med själva. Vi hjälps åt att hålla avstånd och hålla händerna rena. Vi kör fyra måndagar i juni, den 7:e, 14:e, 21:e och 28:e juni. SBR erbjuds två grupper på fm kl 9.00 resp. 9.45. och kör 30 min. Helkroppsträningen kör kl 18.00-18.45 på kvällen.

Läs mer på Gruppträningssidan!

VT 21

Hoppas det nya året har börjat bra, att ni mår bra och att ni har hittat sätt att hålla igång träningen. Tyvärr styr fortfarande Coronaviruset vilken verksamhet vi kan genomföra, men vaccinet ger hopp om ett förbättrat läge under våren. Som läget är nu kan vi inte köra några SBR-grupper förrän tidigast då de flesta 70+ har fått möjlighet att vaccinera sig, vilket gissningsvis betyder april eller senare. Jag har hopp om att kunna köra Helkroppsträning ute innan dess, men avvaktar vilka regler som ska gälla efter 24 jan. Jag tar kontakt med er som har Personlig träning för att bestämma hur vi ska gå vidare. Ni som har varit med i min gruppverksamhet tidigare kan kontakta mig om ni vill ha hjälp med hur ni kan hålla igång träningen, men jag tar inte emot helt nya PT-kunder i nuläget.

All gruppverksamhet inställd tillsvidare

Då vi inte ska träffas i grupper utanför familjen den närmsta tiden ställer vi in all gruppverksamhet tillsvidare, även den planerade utomhusträningen. Du som är PT-kund kan kontakta mig om vi behöver bestämma hur vi går vidare.

Som vanligt på höstlovet.

Vi kör på som vanligt med träningsgrupperna under höstlovet. Lediga platser finns det i SBR-gruppen ute må kl 10, samt på torsdagar inne kl 9.45-10.15. På Öppen träning på onsdagskvällarna kl 17.30-18.30 finns också gott om plats.

Torsdagen den 5 november är dock båda SBR-grupperna inställda då lokalen är uthyrd till annan verksamhet. Ni håller på en vecka längre på terminen istället.

HT20 del 2

Från vecka 42, d.v.s. 12 oktober, startar andra delen av höstterminens träning. Helkroppsträningen flyttar då in i Skyttepaviljongen. SBR-träningen fortsätter med en grupp ute, men kör även inne i Skyttepaviljongen med tre grupper. Vi startar också Öppen träning igen på onsdagskvällar inne i Skyttepaviljongen. Läs mer om de olika grupperna på Gruppträningssidan och sidan för Öppen träning.