Ladda för vintern – träna ute!

Genom att träna ute får du frisk luft och mycket ljus på köpet. Passa på att ladda upp inför vintern med träning på våra utepass nu i slutet av sommaren och början av hösten.

Helkroppsträningen kör på Gundelholmen på onsdag kväll kl 18.00-19.00 även den här veckan. I onsdags var det en fantastisk kväll och alla badade efteråt ! Det blir styrka med bl.a. repvågor, knäböj med ringar, utfallssteg, bröstpress och tricepspress. Pulsavsnittet innehåller både snabba fötter och boxning, och till sist lite coreträning. Nästa vecka och veckan där efter (v 38 och 39) är vi istället på Garpedansberget vid lusthuset.  Sista Helkroppsträningen ute för säsongen är den 10:e oktober och de två sista gångerna är vi i Unos park.

På torsdag f.m. är vi ute i Unos park kl 10.30-11.30. Då kör vi framför allt övningar från SBR-passen, men anpassat till de som kommer. Det blir bl.a. knäböj med eller utan vikt, bröstpress med gummiband, drag till hakan med vikt eller gummiband för övre delen av ryggen och lite magträning. Höstens sista pass ute blir torsdagen den 18 oktober.