Nystart i augusti!

Imorgon måndag 17 juni har vi säsongens sista pass innan sommaruppehållet. Det är ett pass kl 9 i Uno park och ett kl 18 på Gundelholmen. Därefter blir det uppehåll till augusti.

Torsdagen den 8 augusti startar Öppna förmiddagspass i Unos park igen. Det blir 5 pass måndagar och torsdagar kl 9-10 t.o.m. den 22 augusti. Ingen anmälan behövs. Du kan betala per gång 60 kr eller 200 kr för alla gångerna eller med klippkort (440 kr för 8 ggr). Förhoppningsvis kan vi därefter starta SBR-passen inomhus igen. Anmälan till höstens SBR-pass öppnar i mitten av augusti.

Kvällspassen startar måndagen den 12 augusti och börjar med 10 ggr utomhus på måndagar kl 18-19 i Unos park till att börja med och senare även på andra platser vi kommer överens om. Ingen anmälan behövs. Du kan betala per gång eller 500 kr för alla 10 gångerna, eller med klippkort (440 kr för 8 ggr). Efter de 10 gångerna räknar vi med att fortsätta inomhus. Preliminärt kommer vi även ha ett Öppet pass på kvällstid under hösten. Mer information kommer i mitten av augusti.

Läs mer på Gruppträningssidan och under Öppen träning.