Höstens verksamhet!

Nu är höstens verksamhet klar och det går bra att börja anmäla sig. Vi kommer liksom i våras att hålla till i Skyttepaviljongen vid Tjustvallen, förutom Helkroppsgruppen som börjar med 10 pass utomhus innan vi flyttar in.

Helkroppsgruppen och SBR-grupperna har samma dagar och tider som i våras, men det finns också några nya grupper och två pass Öppen träning under hösten. En översikt över höstens verksamhet hittar du här:

Du hittar mer information på Gruppträningssidan resp. sidan för Öppen träning. SBR-grupperna börjar vecka 35.

Den nya gruppen Vardagsstyrka på onsdagseftermiddagar börjar inte förrän 9 oktober. Den har mer fokus på styrketräning än SBR-grupperna, men fortfarande på en lätt nivå som de flesta kan vara med på. Grupperna Fokus: axlar resp. Fokus:balans fokuserar på ett särskilt specialområde, axlar i oktober och balans i november och är bara 3 gånger vardera .

Öppen träning återkommer den här terminen med ett pass på måndag förmiddag och ett på torsdagskvällar. Till dem behövs ingen anmälan, utan du kan komma när du vill träna i din egen takt eller när du behöver ett extrapass. Måndagspasset börjar redan 26 augusti, men torsdagspasset först den 19 september.

Till övriga grupper anmäler du dig till Tove, på sms el. telefon 070-75 300 37 eller via e-post: ttraning@strandberg4.se.