Dags att anmäla till Fokus:axlar och Vardagsstyrka

Oktober närmar sig och det innebär att det är dags att anmäla sig till de nya grupperna Vardagsstyrka och Fokus:axlar.

Vardagsstyrka är en bra grupp för dig som vill träna inomhus när det blir mörkare och kallare ute och vill behålla styrkan i kroppen för att kunna utföra vardagsrörelser utan problem. Vi fokuserar på helkroppsrörelser som engagerar de stora muskelgrupperna och kompletterar med stabiliteringsträning för bättre kontroll och skadeförebyggande verkan.

Fokus:axlar är en chans för dig som vill lära dig mer om hur dina axlar fungerar och hur du kan träna dem för att tåla mer och förebygga skador och smärtproblem. Vi rör på oss och provar olika övningar samtidigt som vi lär oss om axeln uppbyggnad och funktion. Vilka muskler brukar vara svaga och vilka behöver mer rörlighet? Vilka övningar är bra och hur kan man lägga upp träningen?

Läs mer om grupperna på Gruppträningssidan. Anmäl dig om du vill vara säker på en plats till ttraning@strandberg4.se, eller via telefon eller sms till 070-7530037.