Höstens träning närmar sig!

Höstterminens träning är på gång! Efter en lyckad smygpremiär i juni håller vi tummarna för att vi ska kunna köra utan avbrott i höst. Vi utökar antalet i grupperna till max 12 personer och börjar utan redskap, men hoppas kunna plocka in redskap efterhand. Helkroppsträningen startar måndagen den 2 augusti och kommer att köra 10 gånger utomhus på lite olika ställe som meddelas till anmälda deltagare. SBR-grupperna siktar på att köra både måndagar och torsdagar och startar den 9 resp. 12 aug. och kör 8 ggr utomhus till att börja med, i Unos park om inget annat meddelas.

Läs mer om grupperna på Gruppträningssidan och anmäl dig sen lättast via sms till mig på 070-75 300 37. Jag återkommer längre fram angående Öppen träning och Personlig träning. Hör gärna av dig om du är intresserad av dessa verksamheter.