Ny träningssäsong!

God fortsättning på det nya året! Snart börjar även den nya träningssäsongen. Först ut är Helkroppsträningen som startar måndagen den 15 jan på vanlig tid kl 18.00-19.00. Helkroppsträningen är för dig som är något träningsvan och kan göra övningar på golvet.

Onsdagen den 17 januari startar Öppen träning och Rörlighet. Mellan kl 17.00 och 18.00 är det Öppen träning, då du kan komma och gå som du vill och köra ditt eget träningspass eller få förslag från mig. Från kl 18.00 till 18.30 kör vi ett lugnt rörlighetspass med både dynamisk rörlighet och statisk stretch till mysig musik.

Veckan efter startar SBR-grupperna igen på måndagen den 22:e och torsdagen den 25 januari. Första gruppen startar kl 09.10 och andra kl 10.00. Du som inte vill göra övningar på golvet rekommenderas i första hand till gruppen kl 10.00, men vi gör de anpassningar som behövs i båda grupperna. SBR står för Styrka, Balans och Rörlighet, som är egenskaper vi tränar för att må bra i vardagen och förebygga skador och smärttillstånd.

Du som varit med tidigare kan bara dyka upp på samma tid som i höstas. Hör av dig om du vill göra ändringar. Du som är ny hör av dig till mig på 070-75 300 37 för att boka en plats, med undantag för Öppen träning och Rörlighet där du bara kan dyka upp när det passar dig. Läs mer om grupperna på Gruppträningssidan resp. på Öppen Träning.

Du som känner att du vill ha individuell guidning i din träning kan boka en träff för Personlig träning där vi tillsammans hittar vilken träning som passar för dig. Upplägget kan variera. Du kanske vill ha ett program att följa som du sen sköter på egen hand, eller så vill du ha en PT på plats när du tränar. Oftast blir upplägget en kombination. Ett eget program kan med fördel kombineras med Öppen träning där din PT finns på plats för råd vid behov. På sidan om Personlig träning kan du läsa mer.

Välkommen till en ny träningssäsong!