För dig som inte tillhör gruppen 70+

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att de som är 70+ begränsar sina sociala kontakter de närmsta veckorna. Åldersangivelsen är inte exakt utan man får själv tänka efter om man hör till den gruppen. Om du känner att du tillhör en grupp som bör isolera sig kan du läsa vidare underrubriken för 70+, t.ex. om möjligheten att få ett pass att köra hemma.

För er andra kommer jag att köra gruppassen tillsvidare för er som är fullt friska och inte visar symptom på luftvägsinfektion. Som tidigare rekommenderar jag handtvätt med tvål och vatten både före och efter passet. Jag bedömer att vi kommer bli grupper på mindre än 10 personer framöver. Notera också att träningarna kan ställas in med kort varsel om så krävs, så håll koll på den här sidan. Jag skickar även ut SMS i så fall till er som jag har mobilnummer till.