Nystart för Helkroppsträningen inne

Imorgon måndag 14 okt är sista utepasset för Helkroppsgruppen. Vi kör i Unos park kl 18. Måndagen efter, den 21 okt, blir det nystart inomhus i Skyttepaviljongen med 8 nya omgångar. Det finns plats både för nya och gamla deltagare.

SBR-grupperna startar också en ny omgång samma vecka och fortsätter förstås inomhus. Plats finns det i nuläget endast i torsdagsgruppen kl 10.10. Den Öppna träningen på måndag f.m. kl 10.15-11.30 är ett alternativ om inte torsdagstiden passar.

Det finns också en Öppen träning på torsdagskvällar kl 18.00-19.00. Ett utmärkt tillfälle att träna på just det du behöver och med personlig tränare tillgänglig vid behov. Läs mer på sidan om den Öppna träningen.

Gruppen Vardagsstyrka ställs tyvärr in pga för få deltagare, men vi siktar i stället in oss på specialgruppen Fokus:balans på onsdagar i november. Tre gånger med kunskap och träning för balansen på olika sätt. Mer information finns på Gruppträningssidan.